BOKA ONLINE

Boka service eller reparation av din bil

Blixtservice bilverkstad däckbyte Bilservice Stockholm - Södermalm

Däckbyte STOCKHOLM, Södermalm

Om du behöver hjälp med att byta däck så är Blixtservice bilverkstad det självklara valet speciellt för dig som bor på Södermalm eller centralt i Stockholm. Våra mekaniker byter dina däck enkelt och säkert.

Vid varje däckbyte kontrollerar våra mekaniker däckens kondition och lufttryck. Om däcken är utslitna meddelar vi dig att de behöver bytas ut eller vad som är fel. Vi har även däckhotell beläget på södermalm om du inte orkar ta med dig dina vinter eller sommardäck.

Däckbyte & hjulskifte Stockholm, Södermalm,

Förutom att vara en brett arbetande bil & serviceverkstad kan vi tillgodose din bils behov när det kommer till däck. Vi finns centralt belägna på Södermalm och står till tjänst både när det gäller däckbyte. hjulskifte, kontroll av bildäck, försäljning och däckhotell, oavsett bilmärke! Slå oss en signal på 08-643 00 24 eller fyll i vår formulär.

  • Drop-in Hjulskifte
  • Kontroll av bildäck
  • Försäljning av däck
  • Däckhotell

När är det dags för däckbyte?

Sommardäck får du ha från och med den 1:a april till och med den 30:e november.

Enligt Lag så måste du ha vinterdäck på din bil från och med den 1:a december till och med den 31:a mars.  Dubbdäck får du använda från och med den 1:a oktober till och med den 15:e april. Kom ihåg att boka ditt däckbyte i tid!

däckbyte Bilservice Stockholm - Södermalm

DELA UPP KOSTNADEN FÖR DÄCKBYTE  & DÄCK MED MECA-KORT

Istället för att överraskas av oväntade uppgifter kan du nu sprida ut kostnaderna efter din ekonomi med MECA-kortet. En månad efter att du hämtat din bil hos oss på BLIXTSERVICE kan du välja att betala hela beloppet utan ränta, eller fördela betalningen på tre månader. Självklart är kortet helt gratis utan årsavgifter.

  • Upp till 60 dagars räntefri kredit.
  • Upp till 24 månaders räntefri delbetalning – eller 48 månader till bra ränta.
  • Kortet är gratis.
  • Inga årsavgifter.

Kontakt – Däckbyte Stockholm, Södermalm,

Förutom att vi gärna hjälper dig med däckbyte Stockholm, på Södermalm, så har vi även ett brett sortiment av däck till försäljning. Vi arbetar med de flesta typer av däck och fordon och har säkert nåt för dig. Har du frågor om hur vi arbetar med däckbyte? Eller vill ta en titt på vårt sortiment av däck? Tveka inte att kontakta oss!